Zorgbeveiliging

Binnen de zorg is specialisatie een must. Zorgbeveiliging is dan ook een stap verder dan reguliere beveiliging. Onze beveiligers zijn hier goed op getraind en weten op de juiste manier te handelen bij een eventuele incident.

Wij bieden zorginstellingen een totaaloplossing, om de veiligheid van personeel, patiënten en bezoekers te kunnen garanderen.

Zorginstellingen zijn vaak open en grote objecten waar veel mensen binnenkomen. Het open karakter levert dan ook uitdagingen op als het gaat om veiligheid en beveiliging.

De voordelen van onze zorgbeveiligers: zij weten hoe er om gegaan moet worden met bijvoorbeeld agressie, maar ook nood situaties waar anderen geen raad mee weten. Zo kunt u te maken hebben met emotionele situaties waarbij onze beveiligers de dienstverlening weten te waarborgen de patiënten en bezoekers weten gerust te stellen.

Wij leveren zorgbeveiligers binnen de verslavingszorg, Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) maar ook bij gerenommeerde ziekenhuizen.

Wij zijn landelijk actief wanneer het gaat om zorgbeveiliging maar leveren voornamelijk bij onderstaande provincies.

HD Security is actief in de provincies Utrecht, Noord-Brabant, Gelderland, Flevoland, Noord-Holland en Zuid-Holland. Uiteraard levert HD Security ook landelijk beveiligers wanneer het gaat om grotere opdrachten.

Zorgbeveiliging

Een zorginstelling zou een plek moeten zijn waar iedereen zich continue veilig voelt, patiënten, bezoekers en personeel. HD Security helpt zorginstellingen om het veiligheidsgevoel te vergroten. De zorg is een locatie waar veel gebeurt, zorgmedewerkers, patiënten en bezoekers worden steeds vaker geconfronteerd met heftige emoties of zelfs bedreigingen agressie-uitingen. Binnen de zorg ligt zorg en veiligheid dicht bij elkaar en hebben zorginstellingen te maken met verhoogde veiligheidsrisico’s, risico’s die er eigenlijk niet horen te zijn.

DE BEVEILIGERS

HD Security beschikt over ervaren zorgbeveiligers die de praktijk door en door kennen. Onze zorgbeveiligers zijn in staat om op adequate wijze te handelen bij situaties, zoals omgang met gedrag dat voortkomt uit medicijn of drugsgebruik. Naast de basisopleiding en eigenschappen waaraan onze beveiligers moeten voldoen, zijn de specifieke eisen en taken van onze zorgbeveiligers vereist. Zo hebben alle HD Security zorgbeveiligers een gastvrije maar vooral ook service gerichte uitstraling. Daarnaast beschikken zij over zeer goede communicatieve vaardigheden en zijn in staat om te gaan met lastige en vaak emotionele situatie.

 • Enige tijd geleden in zee gegaan met HD Security.

   De samenwerking verloopt prima, de ingehuurde medewerkers zijn flexibel en goed inzetbaar. Snelle reactietijd op inhuur verzoeken. Beloftes worden ook waargemaakt, erg fijn. Kortom, een zeer positieve ervaring.

  Ineke Vinkenvleugel
  Teamleider Receptieservice en Telefooncentrale

  Noordwest Ziekenhuisgroep

  Enige tijd geleden in zee gegaan met HD Security.
  Ineke Vinkenvleugel
  Teamleider Receptieservice en Telefooncentrale

Zorgbeveiliging vereist specialisatie. Neem geen onnodige risico’s. Bel ons en wij staan u graag te woord! 

De vereisten van onze zorgbeveiligers:

 • Onze zorgbeveiligers zijn gastvrij en dienstverlenend
 • Zijn in het bezit van BHV
 • Hebben affiniteit met patiënten, bezoekers en personeelsleden
 • Ondersteunen ten alle tijden
 • Zijn service gericht
 • Volgen de interne instructies per individuele zorginstelling

HD Security doet het anders dan u gewend bent.

Een goede samenwerking is voor ons belangrijk. Het contact tussen ons personeel en opdrachtgevers dient naar ieders tevredenheid te verlopen!

Wij zien de samenwerking met onze opdrachtgevers niet als klant-beveiligingsbedrijf relatie, maar als partnership. Wij zijn pas tevreden wanneer alle betrokken partijen dat ook zijn.

Beveiliging binnen de zorg is divers en vereist de nodige specialistische ervaring waar onze beveiligers aan voldoen.

zorg beveiliging

Heeft u een zorbeveiliger nodig? Neem contact op met HD Security en wij regelen de rest!

                                                                                                                                                              

Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte voor de beveiliging van uw pand of object Wij zijn flexibel inzetbaar neem contact op voor meer info!


Share on Facebook Share
Share on TwitterTweet
Share on Google Plus Share
Share on LinkedIn Share
Bel ons
Locatie