Receptiediensten

Een receptionist is het visitekaartje van uw bedrijf, HD Security- & Detachering speelt daarop in door het leveren van goed opgeleid en ervaren receptionisten.

Onze receptionisten zijn allen gediplomeerd en zijn representatief, klantvriendelijk, professioneel en minimaal in bezit van het BHV certificaat.

Onze receptionisten kunnen u veel werk uit handen nemen zoals het:

– Bedienen van de telefooncentrale
– Ontvangen van bezoek
– Verwerken van de post
– Toegangscontrole
– Optreden bij calamiteiten

Aan het eind van de dag sluiten wij het (bedrijfs)pand met het lopen van een brand-en sluitronde. Wij letten hierbij vooral op brandgevaarlijke situaties en openstaande deuren en ramen. Uiteraard kunnen wij bovenstaande punten uitbreiden met het toevoegen van werkzaamheden naar uw wensen. Wilt u receptionisten gedetacheerd hebben bij uw beveiligingsbedrijf? Neem dan contact op door te bellen met telefoonnummer 033-750 15 50

receptioniste in Amersfoort

Naast het leveren van representatieve receptionistes heeft HD Security ook ervaren centralisten beschikbaar.

De centralisten worden regelmatig getraind op crisis situaties, waardoor de veiligheid elk moment en bij alle soorten calamiteiten gewaarborgd kan worden.

                                                                                                                                                 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte voor de beveiliging van uw pand of object Wij zijn flexibel inzetbaar neem contact op voor meer info!

Bel ons
Locatie