Objectbeveiliging

Binnen elke kantooromgeving speelt de behoefte aan veiligheid. Veiligheid voor bezoekers en eigen medewerkers, maar ook veiligheid van informatie, gebouwen en eigendommen, kortom: objectbeveiliging.

Jezelf prettig voelen op kantoor, gaat ook over jezelf ‘veilig voelen’ en ‘veilig zijn’.

Niet iets waar je lang over na zou moeten denken, maar wat gewoon geregeld dient te zijn. De inzet van traditionele beveiligers gaat echter ten koste van de representativiteit en uitstraling naar medewerkers en gasten. Dit dient dan ook anders georganiseerd te worden.

 

 

HD Security doet het anders dan u gewend bent.

Het is voor de aanwezige gasten in uw ontvangstlobby niet direct zichtbaar dat onze medewerkers van het gastvrije ontvangstteam ook opgeleid zijn als particulier beveiliger en bedrijfshulpverlener en dus verantwoordelijk zijn voor de objectbeveiliging. Op die manier is een bezoek aan uw kantoor niet enkel een indrukwekkend, inspirerend of zakelijk succesvol bezoek, maar ook een veilig bezoek.

flyer hd security nederland voorkant
  • Vanaf de start van BDG Beveiliging werken wij met HD Security samen!

    Beide directeuren kennen elkaar al meer dan 15 jaar van collega’s naar samenwerkende partners. Waar nodig levert HD Security zo snel als mogelijk een ad-hoc beambte voor BDG Beveiliging, maar ook voor het structurele werk kan BDG beveiliging altijd een beroep doen op de proffessionele inzet van de beveiligers van HD Security. De professionele houding en snelheid waarmee HD Security werkt maakt dat BDG Beveiliging al bij meerdere andere partijen HD Security heeft aanbevolen. Ontzorgend en flexibel zijn de kernwoorden die HD Security wil uitstralen en wij kunnen niet anders dan beamen dat deze kernwoorden ook daadwerkelijk uitkomen in de praktijk.

    Vanaf de start van BDG Beveiliging werken wij met HD Security samen!
    Roy de Kruif
    Operationeel Coördinator

De objectbeveiliging wordt bij HD Security uitgevoerd door Security hosts. Zij verzorgen het toegangsbeheer, springen in bij calamiteiten en alarmen, lopen openings-, brand- en sluitronden, maar ook preventieve ronden in en om uw kantoorpand.

                                                                                                                                                 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte voor de beveiliging van uw pand of object Wij zijn flexibel inzetbaar neem contact op voor meer info!

Bel ons
Locatie