Onze keurmerken

Veel bedrijven zijn zich er niet van bewust wat de gevolgen kunnen zijn om een particuliere beveiligingsbedrijf zonder keurmerk in te huren.

De nadelen voor een samenwerking met een niet gecertificeerd bedrijf kunnen onaangename consequenties met zich meebrengen voor uw bedrijf of instelling.

HD Security licht u graag in een persoonlijk gesprek met een van onze managers nader toe. Onze bedrijfsprocessen worden jaarlijks door diverse auditerende certificatie instellingen gecontroleerd.

Wat wordt er gecontroleerd tijdens een zogeheten audit?

Wij worden gecontroleerd op onder andere de volgende kwaliteitseisen: Naleving CAO, afdrachten aan de belastingdienst, naleving van procedures denk hierbij aan wettelijke en door de brancheorganisaties opgestelde verplichtingen.

  • Onderscheidend werken in de beveiliging

    Wij beschikken over diverse keurmerken. Onder andere SNA keurmerk NEN 4400-1, keurmerk flexbedrijven van de Nederlandse Veiligheidsbranche. Voor u als opdrachtgever heeft dit vele voordelen, waaronder op fiscaal vlak. Zo bent u onder voorwaarden gevrijwaard voor de Wet- Keten Aansprakelijkheid. 

    Onderscheidend werken in de beveiliging
  • Erkend leerbedrijf

    HD Security heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hoog in het vaandel staan. Wij bieden geschikte kandidaten de mogelijkheid een opleiding te volgen binnen ons bedrijf. 

    Erkend leerbedrijf

Onze kwaliteiten

VEB ERKEND

HD Security is een VEB Erkend beveiligingsbedrijf en is aangesloten bij de brancheorganisatie Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven sectie PBO.

Keurmerk flexbedrijven

Wij zijn in het bezit van het Keurmerk Flexbedrijven. Een kenmerk van professionele procesmatige bedrijfsvoering.

SNA KEURMERK

Dankzij het SNA Keurmerk bent u ingedekt tegen de mogelijke risico’s met betrekking tot de Wet- Keten Aansprakelijkheid.

SBB Erkend Leerbedrijf

HD Security heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hoog in het vaandel staan. Wij bieden geschikte kandidaten de mogelijkheid een opleiding te volgen binnen ons bedrijf

ND VERGUNNING

HD Security verricht haar beveiligingswerkzaamheden als particuliere beveiligingsorganisatie met landelijke toelating van de Minister van Justitie onder nr: ND 3976

NEN 4400-1

De NEN 4400-1 certificering stelt onder andere eisen aan personeels- en loonadministratie. Als doel heeft de NEN 4400-1 norm om makkelijker en fraude bestendiger personeel in te lenen.
beveiliger_amsterdam_amersfoort

 

                                                                                                                                                 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte voor de beveiliging van uw pand of object Wij zijn flexibel inzetbaar neem contact op voor meer info!

Bel ons
Locatie