Onze service Wat doen wij

Wij verzorgen diensten in verscheidene takken van veiligheid.

De behoefte naar extra personeel binnen de particuliere beveiliging neemt steeds meer toe. HD Security kan u hierin totaal ontzorgen, ook wanneer het gaat om korte projecten.

HD Security is opgericht in 2013 en heeft een belangrijke positie bereikt op de beveiligingsmarkt. Onze diensten bestaan voornamelijk uit: Zorgbeveiliging, objectbeveiliging, detachering van vakbekwaam beveiligingsperoneel, horeca- en evenementenbeveiliging.

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot boven de 50 personeelsleden en zetten onze gezonde groei elke dag voort. Dit hebben wij te danken aan onze passie voor het geen wat wij doen: Ontzorgen in beveiliging!

Onze core business is het leveren van vakbewaam beveiligingspersoneel aan derden. 

Denk hierbij aan receptionisten, zorgbeveiligers, objectbeveiligers, winkelsurveillanten, mobiele surveillanten maar ook evenementenbeveiligers en horeca portiers.

HD Security is actief in de provincies Utrecht, Noord-Brabant, Gelderland, Flevoland, Noord-Holland en Zuid-Holland. Uiteraard levert HD Security ook landelijk beveiligers wanneer het gaat om grotere opdrachten.

Uitzenden en detacheren van beveiliginsgperosneel

AD-HOC Beveiliging

HD Security is 24 uur per dag, 7 dagen per week inzetbaar voor AD HOC diensten.

DETACHERING

U kunt ons personeel inhuren bij spoedklussen, bij ziekte van eigen personeel of bij het tekortkomen van eigen personeel.

Evenementenbeveiliging

Succesvolle evenementenbeveiliging draagt bij tot een sterk imago van uw organisatie.

Objectbeveiliging

De objectbeveiliging wordt bij HD Security uitgevoerd door Security hosts .

Receptie Services

Een receptionist is het visitekaartje van uw bedrijf, Wij spelen daarop in door het leveren van goed opgeleid en ervaren receptionisten.

Zorgbeveiliging

HD Security beschikt over ervaren zorgbeveiligers die de praktijk door en door kennen.

Onze keurmerken

 • Vanaf de start van BDG Beveiliging werken wij met HD Security samen!

  Vanaf de start van BDG Beveiliging werken wij met HD Security samen!

  Beide directeuren kennen elkaar al meer dan 15 jaar van collega’s naar samenwerkende partners. Waar nodig levert HD Security zo snel als mogelijk een ad-hoc beambte voor BDG Beveiliging, maar ook voor het structurele werk kan BDG beveiliging altijd een beroep doen op de proffessionele inzet van de beveiligers van HD Security. De professionele houding en snelheid waarmee HD Security werkt maakt dat BDG Beveiliging al bij meerdere andere partijen HD Security heeft aanbevolen. Ontzorgend en flexibel zijn de kernwoorden die HD Security wil uitstralen en wij kunnen niet anders dan beamen dat deze kernwoorden ook daadwerkelijk uitkomen in de praktijk.

  Roy de Kruif
  Operationeel Coördinator
 • Enige tijd geleden in zee gegaan met HD Security.

  Enige tijd geleden in zee gegaan met HD Security.

   De samenwerking verloopt prima, de ingehuurde medewerkers zijn flexibel en goed inzetbaar. Snelle reactietijd op inhuur verzoeken. Beloftes worden ook waargemaakt, erg fijn. Kortom, een zeer positieve ervaring.

  Ineke Vinkenvleugel
  Teamleider Receptieservice en Telefooncentrale

  Noordwest Ziekenhuisgroep

  Ineke Vinkenvleugel
  Teamleider Receptieservice en Telefooncentrale

                                                                                                                                                 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang een vrijblijvend offerte. Hoe kunnen wij u helpen om uw object te beveiligen?

Bel ons
Locatie