Detachering

Detachering

U heeft een beveiligingsbedrijf of bedrijfsbeveiliging, maar door omstandigheden ziekte of vakantie even een tekort aan personeel.

Hiervoor bent u bij HD Security aan het goede adres. Geen arbeidsrelatie, toch extra personeel. Aan ons zit u niet vast. U bepaalt zelf waar en wanneer u ons wilt inzetten.

HD Security hanteert een strenge selectieprocedure en beschikt uitsluitend over vakbekwaam, gediplomeerd personeel. Hierdoor bent u verzekerd van kwalitatief, goed (extra) beveiligingspersoneel dat zich voor 100% zullen inzetten voor de door u gestelde opdracht.

 

HD Security Nederland kan beveiligingsbedrijven en organisaties met eigen bedrijfsbeveiliging voorzien van gediplomeerd beveiligingspersoneel,receptionisten, toezichthouders en nachtportiers.

HD Security is specialist in het uitzenden en detacheren van personeel aan andere beveiligingsbedrijven en organisaties. Mede dankzij onze scherpe tarieven is HD Security een sterk bedrijf hierin.hanshake_beveiliging
 • Vanaf de start van BDG Beveiliging werken wij met HD Security samen!

  Beide directeuren kennen elkaar al meer dan 15 jaar van collega’s naar samenwerkende partners. Waar nodig levert HD Security zo snel als mogelijk een ad-hoc beambte voor BDG Beveiliging, maar ook voor het structurele werk kan BDG beveiliging altijd een beroep doen op de proffessionele inzet van de beveiligers van HD Security. De professionele houding en snelheid waarmee HD Security werkt maakt dat BDG Beveiliging al bij meerdere andere partijen HD Security heeft aanbevolen. Ontzorgend en flexibel zijn de kernwoorden die HD Security wil uitstralen en wij kunnen niet anders dan beamen dat deze kernwoorden ook daadwerkelijk uitkomen in de praktijk.

  Vanaf de start van BDG Beveiliging werken wij met HD Security samen!
  Roy de Kruif
  Operationeel Coördinator
 • Enige tijd geleden in zee gegaan met HD Security.

   De samenwerking verloopt prima, de ingehuurde medewerkers zijn flexibel en goed inzetbaar. Snelle reactietijd op inhuur verzoeken. Beloftes worden ook waargemaakt, erg fijn. Kortom, een zeer positieve ervaring.

  Ineke Vinkenvleugel
  Teamleider Receptieservice en Telefooncentrale

  Noordwest Ziekenhuisgroep

  Enige tijd geleden in zee gegaan met HD Security.
  Ineke Vinkenvleugel
  Teamleider Receptieservice en Telefooncentrale

U kunt ons personeel inhuren bij spoedklussen, bij ziekte van eigen personeel of bij het tekortkomen van eigen personeel. Bel direct 033-750 15 50 of mail ons info@hdgroup.nl

.

                                                                                                                                                 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte voor de beveiliging van uw pand of object Wij zijn flexibel inzetbaar neem contact op voor meer info!

Bel ons
Locatie