Bedrijfshulpverlening

Een BHV’er is de eerste die in actie komt tot professionele hulpverleners aanwezig zijn.

De BHV-er moet een kleine brand kunnen blussen, is in staat een pand snel en veilig te ontruimen, kan levensreddende handelingen verrichten (elementen van EHBO), leert communiceren tijdens een calamiteit en is het aanspreekpunt van de professionele hulpdiensten die ter plaatse komen. Prijs: € 249,- Exclusief BTW. Inclusief lunch.

 

Herhaling

Voor het up-to-date houden van de kennis en praktische vaardigheden van uw BHV’ers organiseert HD Security meerdere keren per jaar herhalingscursussen. De herhalingscursus is alleen van toepassing voor cursisten die met goed gevolg de BHV Basisopleiding hebben afgerond en het certificaat niet ouder is dan 1 jaar.  Deze herhalingen zijn minder theoretisch en meer praktijkgericht. Wij kunnen zowel op locatie, alsmede bij ons op kantoor in Amersfoort BHV herhalingen geven. Prijs: € 129,- Exclusief BTW. Inclusief lunch.

HD_SECURITY_AMERSFOORT
traing_bhv_amersfoort

                                                                                                                                                 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte voor de beveiliging van uw pand of object Wij zijn flexibel inzetbaar neem contact op voor meer info!

Bel ons
Locatie