AD HOC

Door omstandigheden kan het voorkomen dat u met enige spoed beveiligers nodig heeft voor uw bedrijf. De beveiligers van HD Security zijn zeer flexibel. U belt ons wij regelen de rest!

 

Wij hebben regelmatig te maken met spoedaanvragen. Onze groei hebben wij dan ook mede  te danken aan het feit dat wij onze opdrachtgevers in welke situatie dan ook last minute hebben kunnen ondersteunen en in de komende jaren zullen ondersteunen.  

Vol trots kunnen wij zeggen dat onze werknemers in alle gevallen bereid zijn om in te springen bij spoedaanvragen.  Hiermee trachten wij om onze opdrachtgevers op de beste manier van dienst te kunnen zijn. 

Wilt u over bovenstaand bericht meer info, dan kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers op telefoonnummer 033-750 15 50. 

Het management team van HD Security staat u graag te woord om u nader toe te lichten over onze diensten. HD Security staat bekend als een zeer flexibel beveiligingsbedrijf en is u ook graag van dienst hierin.

Onze beveiliger zijn snel ter plaatse, integer en getraind op eventuele calamiteiten.

HD Security is actief in de provincies Utrecht, Noord-Brabant, Gelderland, Flevoland, Noord-Holland en Zuid-Holland. Uiteraard levert HD Security ook landelijk beveiligers wanneer het gaat om grotere opdrachten.

 • Snel op locatie

  Het kan voorkomen dat u door omstandigheden direct een beveiliger nodig heeft. Voor ons is dit geen probleem! Onze klanten noemen ons ook wel: de ADHOC specialist!

  Snel op locatie
  H.Dagdeviren
  Algemeen directeur
  HD GROUP B.V.

Met spoed een beveiliger nodig?

Het kan voorkomen dat u door onderstaande oorzaken direct een beveiliger nodig heeft:

– Storing Alarmsysteem

– Storing BMC

– Faillissement

– Een stroomstoring

– Diefstal

– Brand

HD Security is 24 uur per dag, 7 dagen per week inzetbaar voor AD HOC diensten. Wij hebben verspreid over het land beveiligers in dienst, hierdoor kunnen we snel ter plaatse komen. Zo garanderen wij bij een aanvraag van 48 uur of meer dat er een beveiliger binnen 3 uur ter plaatse zal zijn.

Voor spoedaanvragen kunt u ons bellen op het piketnummer 06 – 50 889 339

                                                                                                                                          

Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte voor de beveiliging van uw pand of object Wij zijn flexibel inzetbaar neem contact op voor meer info!

Bel ons
Locatie